We are BUSY!

Hallo Heerhugowaard, maak kennis met BUSY®,
de nieuwe deelauto-service van LibertyRent.nl.

 • Huren zonder borgsom
 • Eerste uur v.a. 19*, maximaal €49* per 24 uur
 • On-demand 24/7 beschikbaar

*Prijzen zijn excl. 21% BTW, o.b.v. 100 vrije kilometers
Lees meer

Ready

 • Huren zonder borgsom

 • Eerste uur v.a. 19*, maximaal €49* per 24 uur

 • On-demand 24/7 beschikbaar

Set

 • Download onze Topology app

 • Maak een account en koppel je rijbewijs & pinpas

 • Ontvang binnen 24 uur goedkeuring

Go!

Goedgekeurd? Let’s go! Start je rit op één van deze manieren:

 1. Scan & Go: Scan de raamsticker op de auto en rij direct weg indien beschikbaar
 2. Reserveer Online: Bekijk het aanbod in de Topology app en leg de auto vast

Technische specificaties

7M3 (L2H1)

Nissan Primastar (3-persoons)

Laadruimte
Lengte op vloerniveau
2.800 mm
Maximale breedte
1.662 mm
Breedte tussen de wielkasten
1.268 mm
Hoogte
1.387 mm
Laadvolume
7 m3
Schuifdeur zijkant (rechts)
Breedte op 600mm van de vloer
907 mm
Breedte op 100mm van de vloer
1.030 mm
Hoogte
1.268 mm
Achterportieren
Breedte op 70mm van de vloer
1.391
Hoogte
1.820
Gewichten
Laadvermogen zonder bestuurder
978 - 1.266 kgB-Class

Nissan Micra (4-persoons)

Auto huren via deelauto systeem Alkmaar.
Auto huren via deelauto systeem Alkmaar.
Algemeen
Brandstof
Euro 95
Transmissie
Handgeschakeld
Max. vermogen
86PK
Aantal personen (incl. bestuurder)
4
Verbruik
ca. 1 op 14
Energielabel
C
Laadruimte
Lengte op vloerniveau
600 mm
Maximale breedte
1.170 mm
Breedte tussen de wielkasten
1.000 mm
Hoogte
500 mm
Laadvolume
300 L
Achterportieren
Achterportieren
4-deurs personenauto
Accessoires
Apple CarPlay / Android auto
Ja
Navigatie
Ja
Airco
Ja
Cruise Controle
Ja
Parkeersensoren achter
Ja

Prijsopbouw & voorwaarden

Voor deze 7M3-bestelbus betaal je minimaal € 19,-* per uur tot een maximaal bedrag van € 49,-* per 24 uur. Tijdens weekenddagen betaal je minimaal € 25,-* per uur tot een maximaal bedrag van € 55,-* per 24 uur. Dit is inclusief een Eigen Risico van € 300,- en 100 vrije kilometers per 24 uur.

Voorbeeld:
Je opent op donderdag om 10:17 uur de bestelbus en je gebruikt de auto vervolgens 55 minuten, waarna je de auto op de ophaal- en inleverlocatie met de app afsluit. Er is in dat geval minder dan 1 uur met auto gereden en er zal vervolgens slechts € 19,-* van je rekening worden afgeschreven.

Ander voorbeeld:
Je opent op donderdag om 10:17 uur de bestelbus en je gebruikt de auto vervolgens 1 uur en 20 minuten, waarna je de auto op de ophaal- en inleverlocatie met de app afsluit. Er is in dat geval meer dan 1 uur met de auto gereden en er zal vervolgens slechts € 38,-* van je rekening worden afgeschreven.

Nog een ander voorbeeld:
Je opent op donderdag om 10:17 uur de bestelbus en je gebruikt de auto vervolgens 2 uur en 55 minuten, waarna je de auto op de ophaal- en inleverlocatie met de app afsluit. Er is in dat geval meer dan 2 uur met de auto gereden en er zal vervolgens het 24-uurstarief van slechts € 49,-* van je rekening worden afgeschreven.

Wij hanteren de regel “Vol mee, Vol terug”. Dat houdt in dat de bestelbus altijd weer volledig afgetankt moet worden teruggezet op de ophaal- en inleverlocatie. Aangezien onze backoffice-app de tankinhoud digitaal kan uitlezen, kunnen wij controleren of (en wanneer) de auto getankt is. Omdat onze klanttevredenheidscijfer hoog in het vaandel staat, zijn wij genoodzaakt een boete van € 50,-* door te belasten, indien er niet blijkt te zijn afgetankt.

Onze 7M3-bestelbus is Allrisk-verzekerd met een maximaal Eigen Risico van € 300,- per schadegeval. Dit is het bedrag wat zal worden doorbelast indien blijkt dat er schade is gereden of als blijkt dat de verkeerde brandstof is getankt. Mocht je overigens schade rijden: VUL AUB ALTIJD EEN SCHADEFORMULIER IN (ZIE DASHBOARDKASTJE). Zonder schadeformulier loop je de kans dat de verzekeringsmaatschappij niet uitkeert, waardoor we je voor het volledige bedrag aansprakelijk moeten stellen.

Voorbeeld:
Je rijdt schade aan de achterzijde van de auto door per ongeluk tegen een paaltje aan te rijden. Bij terugkomst wordt het herstel van de schade begroot op € 1.400,-. In dit geval geldt het maximaal Eigen Risico van € 300,- welke in rekening gebracht zal worden.

Ander voorbeeld:
Je rijdt schade aan de achterzijde van de auto door per ongeluk tegen een paaltje aan te rijden. Een paar uur later neem je per ongeluk de bocht veel te krap, waardoor je aan de rechter zijkant een deuk veroorzaakt. Bij terugkomst wordt het herstel van de schade aan de achterzijde begroot op € 1.400,-, terwijl de schade aan de rechter zijkant begroot wordt op € 3.900,-. In dit geval gaat het om twee schades en zal daarom tweemaal het maximaal Eigen Risico van € 300,- in rekening gebracht worden.

Nog een ander voorbeeld:
U schampt een tak van een boom waardoor er een diep krasje ontstaat in de lak op de rechter voorportier. Bij terugkomst wordt het herstel van de schade begroot op € 250,-. In dit geval zal er slechts € 250,- worden doorberekend, aangezien het schadebedrag lager is dan het bedrag voor het Eigen Risico.

Onze 7M3-bestelbus dient te worden opgehaald en te worden ingeleverd vanaf het onderstaande adres:

Pickup-point:

Liberty Rent
Van Benthuizenlaan 1
1701 BZ HEERHUGOWAARD
072-5345711
verhuur@libertyrent.nl

Ga vandaag al op pad met BUSY®

Het huren van deze 7m3 bestelbus was nog nooit zo eenvoudig. Huur 'm wanneer jij dat wilt, hoelang je wilt. We zijn BUSY® en zijn 24/7 beschikbaar. Let’s go!